Canvas taulu omasta kuvastasi

Valitse ensin alapuolelta haluamasi taulun koko. Lataa sitten kuva omalta laitteeltasi klikkaamalla kameran kuvaa. Design ikkunassa voit vapaasti käännellä ja skaalata kuvaa jotta saat juuri sellaisen taulun kun haluat. Jos haluat kokeilla toista kuvaa, niin poista ensin edellinen kuva Design-näkymästä klikkaamalla roskakorin kuvaa kuvan vasemmassa alakulmassa.

(1 tuotearvio)

53,76 85,04 

Etkö löydä sopivaa kokoa? Teemme myös kustomoituja kokoja.
Ilmoita meille haluamasi koko ja kuvan ID yhteydenottolomakkeella, niin teemme sinulle tarjouksen tuotteesta

Tuotetunnus (SKU): 2000 Osasto:
Share:

Canvas taulu

Canvas taulu, eli kankaalle painettu valokuva on akvarellia muistuttava tuote joiden käyttö on viime aikoina lisääntynyt kodin sisustamisessa.
Useimmiten aiheina käytetään tunnetun taidemaalarin töitä, maisemia ja sisustuselementtejä.

Canvastaulun materiaalina on laadukas kangas, joka pingotetaan puukehyksen ympärille. Canvastaulu on kevyt siirrellä ja kangas materiaalina antaa taulun pinnalle persoonallisen ilmeen. Koska canvastaulun kangas pingotetaan puukehyksen ympärille, kuva jatkuu kehyksen reunoille asti.

Canvas materiaalina käytämme Koala Canvas PET -materiaalia jolle saamme taulullesi parhaimman mahdollisen painojäljen ja lisäksi materiaali on ympäristöystävälline (PVC vapaa) ja kierrätettävä.
Canvas taulu pingoitetaan aitoon suomessa valmistettuun puukehykseen, joka luonnollisesti on myös ympäristöystävällinen materiaali. Lisäksi edellytämme kehysten valmistajilta FSC sertifikaattia, joka varmistaa, että käytetty puumateriaali on peräisin kestävästi hoidetusta metsästä.

Valmistamme myös Canvas-tauluja kustomoiduilla mitoilla . Jos Sinulla on tarve juuri tietyn kokoiselle taululle niin ota yhteyttä yhteydenottolomakkeella.

Taulut valmistetaan painossamme Helsingin Malmilla, tuote on 100% Suomalaista valmistusta ja tuotteella on avainlippu tunnus.

Avainlippu

Tuotteillamme on nopea toimitusaika, standardikokoiset tuotteet toimitamme yleensä yhdessä viikossa. Toimitusaika vaihtelee hieman juormitustilanteemme mukaan ja voit aina seurata toimituksen tilaa verkkokaupassamme.

 

 

Canvas kangasCanvas kehykset

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Huomioi, että canvas-kuvasi asennetaan kehykseen, jolloin 3 cm kuvan reunasta taittuu kehyksen sivulle

Canvas taulu

Materiaali

Korkelaatuinen canvas kangas, kehykset suomalaista puuta (koivu)

  1. Tapani

    Upea painojälki, paljon parempi kun odotin 🙂
    Kehykseen pingoitus myös PRO tasoa.
    Vahva suositus

Lisää arvio