Kehyksen valintaopas

Kun olet valinnut kauniin valokuvan tulostettavaksi, seuraava vaihe on valita oikea kehys – joka parantaa valokuvasi ja muuntaa sen aidoksi taideteokseksi. Hyvä uutinen on, että kuvakehyksen valitseminen on helppoa, kun tiedät perusasiat.
Autamme sinua jakamalla kaikki kuvan kehyksen valitsemisen salaisuudet, olipa se sitten metalli, puu, musta tai valkoinen.

Puu on luonnollisena materiaalina lämmin ja klassinen tunnelma.

Passepartoutilla on kaksi tarkoitusta: ensinnäkin estää kuvan koskettamasta lasia ja toiseksi kehystää kuvaa ja parantaa sen visuaalista houkuttelevuutta. Passe-osion aukko on yleensä viistetty, jotta vältetään varjojen heijastuminen kuvaan.

Oikealla näet muutamia esimerkkejä

Vinkki 1: Älä korosta liikaa valokuvan tiettyjen värien vastaamista kehyksen väriin. Ota sen sijaan huomioon kuvan yleinen sävy kehystä valittaessa.

Vinkki 2: Valitse vaaleampi runko rentoa tai yksinkertaista taidetta varten – ja valitse tummempi kehys tyylikkäimmille tai muodollisemmille kappaleille.

Vinkki 3: Kehyksen sovittaminen nykyiseen huoneesi sisustukseen on tärkeämpää kuin kuvan värin sovittaminen itse kehykseen. Valitse kehys, joka joko täydentää nykyistä sisustustasi tai lisää juuri oikean kontrastin kipinän.

Vinkki 4: Varmistaaksesi, että kuvasi erottuu, varmista, että kehyksen väri ei ole liian samanlainen kuin seinän väri.

Vinkki 5: Tapetin ja kehyksen värin tulisi olla erilaiset. Kun ne ovat liian samanlaisia, kiinnitetään huomiota pikemminkin kehykseen kuin taideteokseen.

Koko-opas

Kehysten materiaalit

Kehyksen materiaalit

Korkealuokkaiset kehyksemme on valmistettu aidosta puusta (tammi) tai alumiinista. Lasina heppohoitoinen ja näyttävä kirkas aksryyli. Kehyksen takana valmiina kiinnikeet. Kiinnikeet mahdollistavat kiinnityksen joko vaaka- tai pystysuuntaisesti.

Kehyksien mitat:

Puukehykset (valkoinen ja tammi)
Leveys: 13 mm
Syvyys: 21 mm

Metallikehykset (musta ja hopea)
Leveys: 8 mm
Syvyys: 18 mm